dissabte, 2 de maig del 2009

Tenim premi!


Moltes gràcies, Mila,


La Mila ens ha premiat amb aquest "trofeu telemàtic" que té per objectiu retribuir l'amistat. Personalment crec que de vegades aquest blog ha esperonat l'enuig entre els que ideològicament estan a l'altra riba d'aquest rierol que és el pensament polític. A fi i efecte de seguir protocolàriament amb les instruccions d'aquest premi, passo a detallar les "normes establertes":

Les normes de consuetud:
1-Presentar la idea del premi.
2-Posar l'enllaç del bloc que me l'ha donat.
3-Publicar les normes.
4-Escollir 10 blocs a qui donar el premi.
5-Informar els bloggers.

Per tant passaré a repartir aquest trofeu a 10 bloggers que també, de segur, han fomentat l'amistat i l'acritud entre els internautes:

A l'amic Indígenes, sempre crític i defensor numantí de la llengua catalana i de la catalanitat. A Jordi Roca per ser un jove polític treballador, honest i dialogant. A la Txelo per la seva agudesa en l'anàlisi de l'entorn polític, tant a Catalunya com a Euskadi. També l'envio a Francesc-Xavier Bonet que, a l'igual que el Jordi Roca, és un jove amb inquietuds. De vegades no comparteixo algunes de les seves posicions pero admiro, com al Jordi, la seva fermesa, especialment quan es tracta de nadar contra-corrent. Al Marc per la seva abnegada tasca amb l'economia i Catalunya. Al Miquel Saumell pels seus entenimentats comentaris. No puc oblidar a l'Andreu Lascorz per la seva feina constant d'apropar Israel a Catalunya, especialment quan els prejudicis envers aquell país són el pa de cada dia als mitjans de comunicació. Li envio, òbviament, a la Trini Milan perquè el seu blog és realment un fòrum que propugna l'amistat, amb temes diferents i sempre amb un llenguatge elegant i respectuós.

Bé, i si la Mila n'ha triat un de més, jo me n'he deixat dos. I no passa res!




4 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Bé, Artur, encara que sóc més aviat contrari als premis de tota mena, moltes gràcies. Per a mi el millor premi és que em llegiu i us ho passeu bé. No necessito més.

Miquel

Un indígena ha dit...

Això sí que no m'ho esperava, sobretot ara que fa temps que mantinc el blog sota mínims i tinc poc temps per deixar comentaris als blogs de lectura habitual. En qualsevol cas, moltes gràcies!

Jordi Roca ha dit...

Moltes gràcies pel premi i per les consideracions.

Rep una forta abraçada,

Jordi.

Trina Milan ha dit...

Artur,
què puc dir? que moltíssimes gràcies pel premi i per les paraules, és un honor.. i a més compartir-ho amb altres blocaires amics, encara més..salut