dimecres, 28 de gener de 2009

La llavor del despotisme comunista


La rocambolesca commemoració de l'Holocaust que va organitzar la nostra Generalitat ha d'entrar als anals de la ridiculesa més galàctica. Pel que es veu, i amb la finalitat de no fer enfadar als votants "esquerranosos" i donar aquesta imatge "pijo-progre" tan habitual en el nostre país, sis milions de jueus es van esfumar, per art de màgia, dels camps d'extermini. Òndia, a Auschwitz, Treblinka o Dachau només hi van morir homosexuals, gitanos i disidents. Aquesta és la barroera manipulació que el politbureau del tripartit aplica constantment. El fidel seguidor d'Stalin, l'impresentable Saura, és el narrador que ens re-escriu la Història, tal com va predir l'inefable George Orwell. Els nostres representants, els representants del poble català, amb aquest acte, demostren un cop més la nul·la talla moral de la que són creditors.

Tal com deia Churchill (gràcies Gukgeuk per a recordar-m'ho), "el problema de la nostra època consisteix en el fet que que els seus homes no volen ser útils, sinó importants". Si això ho apliquem als nostres governants l'evidència és clarivident. Per tant la Generalitat no és que sigui inútil total per a governar uns milions de catalans, sinó que, a més a més, en cadascuna de les seves accions, incorpora el missatge ideològic més recalcitrant. I es diuen progressistes? Jo només veig que en totes les seves declaracions, actes i manifestacions treuen a passejar, tal com va dir algú molt entenimentat, el cadàver de Lennin; i francament, els que passegen cadàvers, o són egiptòlegs i antropòlegs, o volen tornar al passat totalitari al preu que sigui. Són els ressentits del sistema obert i tolerant de les democràcies liberals.

Ai, aquells que lloaven la construcció d'un estat, d'un país que lluitava per a la seva supervivència als anys seixanta, que fou exterminat i que va haver de fugir després de segles de persecució, esdevé ara, gràcies als admiradors dels integrismes, gràcies als que odien la democràcia liberal, un país a esborrar, una rèplica del mal. Europa s'ha convertit en el quintacolumnisme de les dictadures fonamentalistes. Com diria Pete Seeger: Oh! when will they ever learn?

10 comentaris:

Jordi Roca ha dit...

"Europa s'ha convertit en el quintacolumnisme de les dictadures fonamentalistes"

Espero de debó que t'equivoquis i encertin els pro-appeasement (punt 3).

Josep (sl) ha dit...

Artur, has tret el fuet.

"el Primo" ha dit...

Ara resultarà que tractar de recuperar una cosa que t'han robat davant dels nassos vol dir que odies la "democràcia liberal".

Anònim ha dit...

si no vols que aquest bloc es converteixi en una desagradable experiència, hauries de evitar que "el Primo" es faci fan teu.

Salutacions.

Anònim ha dit...

A: ES VERITAT QUE 600000 DE JUEUS VAN SER ASSESINATS.
B: ESL PALESTINS, NO TENEN PERQUE "PAGAR EL PATO".DE QUE TOT EUROPA ALS VOLGUES FORA DE CASA SEVA,INCLOSSA INGLATERRA.
C: ISRAEL TE QUE CO0MPLIR LAS LLEIS INTERNAÇIONALS,"COM TOT CRISTO".
D: MATAR,FE NETEGUE ETNICA,NO ES DE DEMOCRTES, MES AVIAT TE UN ALTRE NOM.
JUGANT AMB BCN.....

Cesc ha dit...

Jo que encara creia que el revestiment comunista d'IU i ICV era una mica de disfressa romàntica s'ha vist que no amb la lamentable manifestació d'ahir de suport al règim de Castro. Quins trons!

Noctas ha dit...

I ahir Miralles estava a la mani de celebtració dels cincuanta anys de revolució Cubana., un paio que justifica la dictadura a Cuba no és de fiar, ni ell, ni el partit que representa...saludus

Josep (sl) ha dit...

Jo no em fio de qui justifiqui una dictadura del color que sigui.

Josep (sl) ha dit...

Les democràcies "reals" no necessiten justificació els règims totalitaris no l'admeten.

Míriam ha dit...

Bona la cita de Churchill! Un bon resum de la situació política actual.